Wij kijken terug op weer een mooi seizoen met leuke concerten met als hoogtepunt het concert op 29 maart 2014 met Pearl Jozefzoon. Maar ook het jaarlijkse Midsummer Concert in de tuin van de familie Kavelaars was weer erg gezellig. We zijn trots op de jeugd die met Animato! een leuk eerste deuntje heeft gespeeld en ook op Jan Mouwen, die jarenlang het vaandel van OKK heeft gedragen. Jan, hiervoor heel erg bedankt! Gelukkig verwelkomen zijn zoon Fred, die het vaandel van hem overneemt.

Na de zomervakantie werken we aan het repertoire voor het onderling muziekfestival van de gemeente Moerdijk op 18 oktober en het nog te plannen afscheidsconcert voor Caspar Versluis, die na ruim 14 jaar zijn dirigeerstokje gaat overdragen aan een nieuwe dirigent. We wachten in spanning af op welke kandidaat de keuze gaat vallen.

Een muzikaal welkom aan een paar nieuwe leden in het groot orkest: Babs, Gijs, Rosa en Astrid. Wij wensen jullie veel speelplezier bij onze vereniging!

Ook geïnteresseerd in het spelen van een muziekinstrument bij OKK? Nieuwe leden – jong & oud – zijn altijd van harte welkom. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Fijne zomervakantie!