ZEVENBERGSCHEN HOEK – Fanfare Oefening Kweekt Kennis fanfare trakteerde zaterdagavond het publiek op een fraai concert met muziek uit de TOP 2000. Het 111 jarig jubileum weekend in Sportzaal De Bloemendaal was genieten met een grote G. 

Opleidingsorkest Animato beet het spits af met het nummer Counting Stars van One Republic. De fanfare speelde in vlot tempo muziek van onder andere The Who, Queen, The Beatles, Boudewijn de Groot, Anouk, Bruno Mars, Tina Turner, U2 en Stevie Wonder. Solist Rob Cruijsberg bracht op bugel het nummer Sorry van Kiteman.

Combo
De fanfare werd deze avond begeleid door het combo bestaande uit Harold de Bodt, Humphrey Carli, John van Kalmthout en Jelle den Reijer. Animato speelde na de eerste pauze het nummer Cheerleader. Mooi daarbij was de speciaal hiervoor – met de jeugdleden opgenomen videoclip – in de suikerfabriek in Zevenbergen.

Uptempo
Fraai ook de afwisseling die het tot een bijzonder concert maakte. Van uptempo muziek met veel vuurwerk tot gevoelige liedjes die voor kippenvel zorgden. Optredens van onder meer Bo van Ginneken, John Schets, Nilse van der Sanden en Moni Visser maakten de avond compleet. De laatste liet met haar vertolking van ‘Mag ik dan bij jou’ van Claudia de Breij het publiek een traantje wegpinken.

Afscheid
Tijdens het concert werd ook kort stil gestaan bij het overlijden van muzikant en oud-secretaris Harrie Krebbeks. Vrijdag nam de fanfare afscheid van hem. Onder leiding van dirigent Ivo Kouwenhoven, speciaal voor dit jubileumconcert aangesteld, werd afgesloten met ‘Iedereen is van de Wereld’, wat de dirigent veranderde in ‘OKK is van de wereld en de wereld is van OKK’.

Categorieën: Nieuws