Fanfare OKK is AAN

Inmiddels bestaat Fanfare Oefening Kweekt Kennis tenminste 111 jaar. Ter ere van dit bijzondere jubileum geeft fanfare Oefening Kweekt Kennis op zaterdagavond 14 april om 20.00 uur een groot concert in sportzaal De Bloemendaal in Zevenbergschen Hoek:

OKK’s MUZIEKCAFÉ

Programma zaterdag 14 april
De deuren van het muziekcafé gaan open om 19.30 uur. Opleidingsorkest Animato! bijt om 20.00 uur het spits af. Vervolgens zijn de hoofdrollen van de avond weggelegd voor de fanfare en vocalisten Bo van Ginneken, Nilse van der Sanden, John Schets en Moni Visser. En ook niet te vergeten het combo: Harold de Bodt, Humphrey Carli en John van Kalmthout. Het orkest staat onder leiding van interim dirigent Ivo Kouwenhoven. Speciaal voor deze avond selecteerden we een gevarieerd programma met nummers uit de TOP2000. Een stel voor ons bekende presentatoren praat het avondprogramma aan elkaar. Na het concert bouwen we samen een feestje tijdens de afterparty met de Hoekse DJ Bram van Opdorp.

Wil je ook OKK’s Muziekcafé bezoeken?
Toegangskaarten à €10,- zijn te verkrijgen in

Zevenbergschen Hoek:

D’n Bels, Plein 1940 10
Slagerij Snels, Hoofdstraat 11
Bakkerij Nuyens, Hoofdstraat 9

Zevenbergen:
’t Gabbertje New Style, Noordhaven 118

 

Kapellenfestival op vrijdag de 13e

Een 111e verjaardag laat onze dochtervereniging De Verkusblaozers niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom organiseert deze enthousiaste club muzikanten op vrijdag 13 april een kapellenfestival in de sportzaal. De volledige opbrengst doneert zij aan onze fanfare.

Enkele bevriende blaaskapellen uit de buurt komen spelen. Het exacte programma is nog niet bekend, maar we weten inmiddels dat zustervereniging D’Eigeweskus uit Langeweg aanwezig is. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd en de bar is natuurlijk open. Jij komt toch ook?
De toegang is gratis. Meer info volgt.

Categorieën: Nieuws