Datum & tijd 05-11-2022
19:30 tot 23:45

Categorie


Fanfare OKK viert op zaterdag 5 november om 19.30 uur haar 115-jarig jubileum in Sportzaal De Bloemendaal in Zevenberschen Hoek tijdens haar jubileumconcert. Dit vieren wij graag met jou!

115 en 150 jaar muziek
Helaas is veel informatie over het ontstaan van onze vereniging door de jaren heen verloren gegaan, maar af en toe duikt er iets verrassends op. Zo hebben wij in een oude publicatie ontdekt dat we een voorloper hebben: harmonie Cecilia, die al in 1872 bestond. En dat betekent dat er al ruim 150 jaar een muziekvereniging actief is in Zevenbergschen Hoek. Een dubbele reden om de muziek te vieren!

Seven Stories
De verhalen van Fanfare OKK in Zevenbergschen Hoek hebben we muzikaal laten optekenen in een muziekstuk dat speciaal voor ons is gecomponeerd: Seven Stories. Wie weet herken jij iets?

Programma
We weten allemaal dat de jeugd de toekomst heeft. Daarom kan het niet anders dan dat het concert start met ons samengestelde opleidingsorkest Animato! / Dynamite. Daarna brengt het groot orkest een afwisselend programma, waaronder enkele nummers met zangeres Nilse van der Sanden en natuurlijk met Seven Stories. De nazit wordt verzorgd door Nilse en Henk van der Sanden.

Kom jij ook? De toegang is gratis.

Categorieën: